René

Een topper van een masseur jarenlang bij de fysio gelopen en nog steeds klachten .Saksit je bent een zeer goede masseur ik mag er vanmiddag weer naar toe. Een aanrader voor iedereen!!

paul 8

een van de betere zo niet de beste masseur en met veel kennis van zijn vakgebied. weet precies de pijn te bestrijden en ook voor een ontspanningsmassage is hij een aanrader. kom er nu al bijna 2 jaar en ook hij komt aan huis en telkens weer een verademing.

13 feb.

Supergoede en effectieve massage. Voor ontspanning maar ook voor behandeling van problemen met zeer goed resultaat. Enorm tevreden en voor herhaling vatbaar een aanrader!

majka 7

Als chronisch rugpatient zeer tevreden. Saksit heeft meer bereikt met slechts 3 behandelingen. Dan de physiotherapeut / manueeltherapeut in 10 jaar. Nogmaals zeer tevreden

C. Klein Schiphorst

Echt een aanrader! Niet alleen ontspannen, maar ook echt goed losmaken van rug, schouders en andere vastzittende ‘onderdelen’. Eens in de 3 a 4 weken een uurtje goed losmasseren bij Saksit is echt een must als je snel spanning vasthoud in je lijf.

Erna 2 sep.

De massage bij Tawan was weer SUPER! Een echte aanrader! voor iedereen die op zoek is naar een heerlijke massage.

MikeyMike 17

Ik heb al heel wat massages ondergaan, maar TAWAN blijft mijn nr1 Hard wanneer nodig Ontspannend wanneer gewenst. Heb zelf last vaak last van vastzittende nek en of schouder maar Saksit weet hoe hij je los krijgt. Mooie schone ruimte massageruimte. Aanrader.!

Jeffrey 17

Gisteren een ontspanningsmassage gehad bij Saksit Tawan Massage te Wormer. Echt een aanrader! Het zal zeker niet bij deze ene keer blijven. Volledig zen weer richting huis. Vakman Saksit tot de volgende keer!

4 jul.

Vanwege schouderklachten (sportblessure) kwam ik enige tijd geleden bij Saksit terecht. De oorzaak van de klachten was onduidelijk, Saksit nam de uitdaging aan. Ik heb Saksit ervaren als iemand met serieuze interesse de klacht, vastberaden in het oplossen ervan, kennis van anatomie en zeer kundig in massage. Waar behandeling door andere masseurs ontspannend is, geeft Saksit massages die ook echt helpen!

O.M.J. van Gils

Ik kan iedereen een massage van Tawan massage aanraden. Een sportpblessure was voor mij de aanleiding om Saksit een keer op te zoeken. De eerste ervaring was zo goed dat die snel edn vervolg kreeg. Naast fysiotherapie, ben ik samen met Saksit aan mijn blessure en de oorzaak ervan gaan werken. Na 4 behandelingen was de oorzaak grotendeels weggenomen. Echt heel fijn. Nu blijf ik ik me door Saksit laten masseren ter onderhoud van mijn lijf.  Saksit is erg profeesioneel en een bijzonder prettige persoonlijkheid. Bij hem ben je letterlijk en figuurlijk in meer dan goede handen.  

Fam. van Dijk

Saksit is echt een topper in zijn vak!!   Al jaren heftige rug en nekklachten. Ook vaker gemasseerd door anderen, maar Saksit is de eerste die in een paar behandelingen bijna al mijn klachten heeft kunnen weg maseren. Ongelofelijk!! Kortom, een echte aanrader, ik zit weer letterlijk beter in mijn vel. 

Miranda

Meerdere keren naar volle tevredenheid een massage gehad van Saksit. Je kunt bij hem terecht voor zowel massages voor het wegnemen van pijnklachten als voor ontspanningsmassages. En ik hoef er de deur niet voor uit, Saksit komt namelijk gewoon bij u thuis langs.

Medusa

Al 2 keer een heerlijke massage mogen krijgen Hij zorgt dat je zeer op je gemak bent, heerlijke olie en een stevige en ontspannende massage. Ik zou m zeer zeker aan vrienden aanbevelen!! Thx saksit

MR 1

Vanavond een ontspanningsmassage gehad van Saksit. Wat was het goed! Totaal ontspannen en relaxed uit de massage gekomen. De massage werd gegeven bij mij thuis. Wat een luxe! De masseur neemt zelfs eigen muziek mee. Ik heb behoorlijk wat ervaring met verschillende soorten massages en masseurs en ik kan zeggen dat Saksit vanaf vandaag in mijn top 3 staat! Een serieuze aanrader en een luxe kado aan jezelf.

1 feb.

Al meerdere malen een massage gehad van Saksit. hij weet altijd gelijk de pijn/stress punten te vinden en weet het goed los te krijgen. Hij let daarbij goed op mijn reacties op de massage en past de druk aan als het pijnlijk is. Voel me bij hem in goede handen!

louise

Saksit weet precies waar de pijn vandaan komt en hoe hij deze pijn weg moet masseren. Dat doet hij vakkundig en rustig. Een absolute aanrader voor mensen die vaak last hebben van hun rug. Doordat hij gebruik maakt van verschillende oliën en muziek is het DE manier om te ontspannen. Een betrouwbare professional die ik iedereen durf aan te bevelen

Bus

Gister gelukkig weer een afspraak kunnen maken met Tawan. Hij is erg professioneel, weet wat hij doet, stelt je op je gemak, schone handdoeken, relaxte muziek, verwarmde olie en super beleeft. Daarna heerlijk geslapen en als herboren weer wakker. Echt een aanrader!!! En het voordeel van thuis is, je hoeft de deur niet meer uit en kan zo je bed in rollen. Prijs en kwaliteit is top.  Succes Tawan en tot snell!! 

Bas 27

Vandaag weer even onder armen genomen door Saksit. En jawel, helemaal los. Geen last meer van me nek en benen. Deze man kan echt een goede massage geven. Ook gewoon lekker thuis, makkelijk toch? Je bent een topper! Bas 

Maaike

Eergisteren voor een massage bij Saksit geweest. Hij heeft diverse spieren los gemasseerd. Je merkt dat hij weet wat hij doet/ ervaren is. Hij stelt je op je gemak, waardoor je jezelf prettig voelt. Tijdens de massage zet hij rustige muziek op, gebruikt diverse massage olieen en schone handdoeken. Ik vond het zeker voor herhaling vatbaar en ga zeker nog keer keer bij hem langs!

14 okt.

Saksit als masseur is beslist een aanrader. Hij weet de  knopen in mijn spieren (stress)vakkundig  soepel te maken. Ik heb neuropathie in mijn voeten (diabeet) maar na een massage door hem voel ik nauwelijks of geen pijn meer. Echt een aanrader. Hij is bertouwbaar en komt zijn afspraken correct na.    

TJong

Als ervaren deskundige, mag ik wel zeggen, dit deze massage van Saksit bij mij in een hoog vaandel staat, het overtrof mijn verwachtingen . Zelden zo’n goede en deskundige  en verzorgende massage gehad . Deze massage is zo compleet en ontspannend met de verwarmde  olie en de handdoeken en de heerlijke ontspannende muziek. Ik zal het dus niet laten, vaker zo’n  fijne massage te nemen ! Lijkt mij ook fijn vlak voor het slapen gaan zo’n massage ! mvg.Tim

Meijn

Vandaag een afspraak met Tawan. Absoluut een aanrader zeer proffesioneel en effectief. Ik ben zelf een getraind sporter maar hij kreeg de spieren echt goed los. De tweede afspraak staat!

Kim Dam Beauty Artistry

Vorige week een heerlijke massage gehad bij Tawan. 2 Jaar geledden raakte ik betrokken bij een ongeluk, sindsdien had ik iedere dag enorme last van hoofdpijn die vanuit mijn nek kwam. Ik kwam terecht bij fysiotherapie, kreeg oefeningen, maar de hoofdpijn hield aan.  Op advies van een kennis ben ik gaan zoeken naar een masseur, eentje die aan huis kwam omdat ik dit nu eenmaal prettiger vind. Een beetje huiverig was ik wel, het is toch een totale vreemde die je in huis haalt 🙂 Saksit nam alle angst weg, heb me heerlijk kunnen ontspannen. Voor het eerst in 2 jaar heb ik een aantal hoofdpijnvrije dagen beleefd 🙂 Zeker voor herhaling vatbaar, op en top vakman. Tot snel Saksit en nog enorm bedankt! Liefs Kim 

Amsterdam 1 apr.

Zojuist een ontspanningsmassage aan huis ondergaan. Het is eigenlijk heel fijn om gewoon thuis te kunnen blijven en niet de deur uit te hoeven. Saksit Srikam neemt een heel degelijke massagetafel mee, schone handdoeken en massageolie. De massage was heel fijn en rustgevend, en waar nodig wat harder. Ik ga hier zeker vaker gebruik van maken en kan het aanbevelen.

Caspar 31 mar. ’13

Afgelopen week ben ik bij Tawan geweest voor een massage. De reden hiervoor was omdat ik een knoop had in mijn linkerschouderblad. Deze spanning straalde vanuit mijn rug door naar mijn nek. Ik ben hiervoor een aantal keren bij de fysiotherapeut geweest maar die behandelingen hielpen niet.  De massage bij Tawan was prettig omdat de masseur zeer professioneel en vriendelijk is, bovendien is de pijn aanzienlijk minder. Heel erg bedankt hiervoor en tot de volgende keer!

Linda 27 mar. ’13

Een massage door Tawan is zeker aan te raden. Hij komt bij je thuis als je dat wilt, is altijd op tijd, neemt alle benodigdheden mee zoals een professionele massage-tafel, handdoeken en de olie wordt verwarmd. Het bevalt zo goed dat Tawan nu wekelijks langs komt en mijn man heeft er heel veel baat bij.

Mariska 4 dec. ’12

Een hele ontspannen en prettige sfeer! De pijn die uitstraalde naar mijn been is verdwenen, echt geweldig. Dankje wel! Binnenkort kom ik voor de ontspanningsmassage!!!

Madelon 15 apr. ’12

Een tijdje geleden heb ik een heerlijke ontspanningsmassage ondergaan bij mij thuis; heel professioneel uitgevoerd door Saksit Srikam. Een geweldige ervaring, die ik iedereen aan kan raden. Doordat ik de massage in mijn eigen vertrouwde omgeving onderging, voelde ik mij erg op mijn gemak. Na afloop had ik een heel ontspannen gevoel. Dit ontspannen gevoel bleef nog eens extra behouden, doordat ik na de massage niet de deur uit hoefde om naar huis te gaan; daar was ik immers al. Deze ervaring is zeker voor herhaling vatbaar!

evanhouweninge 9 apr. ’12

Ontzettend genoten van een heerlijke ontspannen massage bij mij thuis. Zeker voor herhaling vatbaar. Zeer professioneel uitgevoerd in een ontspannen sfeer. Na de massage was ik heerlijk ontstresst . Ik heb nu de massage met heerlijke warme aromatische olie genomen en volgende keer ga ik de massage met kruidenstempels uitproberen. Het presentje wat ik kreeg vond ik een heel leuk idee. Eveline

Mirananda 9 apr. ’12

Na een stressvolle periode, waardoor mijn schouders en nek helemaal ‘vast’ zaten, kon ik wel een massage gebruiken. En… na afloop, waren m’n stressklachten zo goed als verdwenen. Ook had ik een heerlijk ontspannen gevoel, waar ik nog dagen op kon teren. Mede door de heerlijke olieen en de muziek heb ik erg genoten van ‘mijn uurtje’. Ook het welkomstcadeautje vond ik erg synpathiek. Dit is natuurlijk bijzaak, maar wel erg leuk! Zeker voor herhaling vatbaar!

Bron: Marktplaats